A portál használatának lépései

A korbetartozas.hu portál szolgáltatásait csak regisztrált felhasználók vehetik igénybe! Ha Ön nem rendelkezik azonosító és jelszó párossal kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, ahol a kedvező áron hozzájuthat a szükséges azonosítókhoz. A korbetartozas.hu üzemeltetői fenntartják maguknak a jogot a mindenkori regisztrációs igény elbírálásához. Sikeres regisztráció után az ügyfélkapun keresztül tud belépni a rendszerbe ahol (az előfizetési díj beérkezését követően) céginformációs lekérdezésekre nyílik lehetősége.

Bejelentkezés után kiválaszthatja, hogy ún. „normál” vevőinformációt szeretne (1. kép) vagy az információt hitellimit javaslattal (2. kép) kéri. Az adatok megadása után, a „Tovább” gombra kattintva még lehetőség lesz az adatok áttekintésére, esetleges javítására – ezzel kiküszöbölve a sikertelen lekérdezést (3. kép).

Kijelölésével terhelő információk esetén munkatársunk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot és beszámol a küldött információ részleteiről.
A kéréseket a beérkezés sorrendjében teljesítjük, de a portál lehetőséget nyújt prioritásos lekérdezések kérésére normál vevőinformációs lekérdezéseknél. Prioritásos lekérdezés esetén a válaszidő akár 5-10 percre is rövidülhet a szerződésben szereplő maximum 4 óra helyett! Az ilyen lekérdezések kérése ún. „prioritás pontokhoz” kötött. Pontokat a portál árlista menüpontja alatt, illetve az ügyfélszolgálatunkon keresztül lehet vásárolni.

Az ügyfélkapuban feltüntetett felhasználónévre kattintva érhető el a felhasználói profil, melyben a saját adatok tekinthetők meg, illetve minden felhasználó visszamenőleg megnézheti a lekérdezéseit (4. kép, 5. kép).


Itt listázva megtalálja a lekérdezéseit, láthatja azok státuszát, illetve a már teljesített lekérdezések eredményeit, aminek csatolmányát 1 hétig megőrizzünk. Ebben az időszakban a teljesített lekérdezéseket közvetlenül az oldalról is meg tudja nyitni és megnézni.

Amennyiben egy cégnél több felhasználó is be van regisztrálva, akkor a „adminisztrátorként” regisztrált felhasználó az „Összes felhasználó” bepipálásával adott időszak alatt történt valamennyi felhasználó lekérdezését ellenőrizheti, de lehetősége van természetesen csak a saját lekérdezéseinek megtekintésére is.